Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är verkligt...?


Det Goda Livet


Man vill leva det goda Livet.
Hur gott det blir, står kanske skrivet.

Dagar och nätter, underbara -
tillsammans med sin syskonskara.

Vill promenera uti Eden,
äta söta frukter från träden.

Bada i glittrande blå vatten.
Gräva upp den digraste Skatten.

Resa runt i allvärldens länder.
Glädjas åt kärleken han sänder.

Dränka alla sorger i en sjö.
Leva för att aldrig mera dö.

Hamna i famnar av älskligt Ljus.
Lyssna till skogarnas ljuva sus.

Vända på hela Karusellen.
Ta sig till intressanta ställen.

Ha självkännedom, - så det räcker.
Leva, än, när dagningen bräcker.

Man vill leva det goda Livet.
Hur gott det blir, står kanske skrivet!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-02 15:33



Bookmark and Share


  mysing
gott rim och välkomnar det goda livet
gör vi nog alla :)
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf