Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En afton i maj 2013 i Hässelby.


Tankar i Universum


Blå andar närmas då
jag sluter ögonen.
Cigarettmoln ur munnen.

Kryptiska tankar
ålar sig igenom
hjärnvindlingarna.

Drömmar väntar
i det inre. Jag
böjer på nacken.

Bosse, min snubbe -
har varit död
i drygt 4 år, nu.

Kanske, han fötts
på-nytt och är i
3-årsåldern, typ!

Hellre än det, dog
han inte, utan drog
sig blott undan.

Något är skumt
med Allting! Det
stämmer inte!

Verkligheten, en
realistisk Saga
med fantasi i?

Inte så snustorr
och fyrkantig, som
vetenskaper hävdar!

Det får rum såväl
dröm som
dikt i den.

Skall, fasta varannan
dag i något år.
Om planen lyckas.-

Svårt, att fatta -
man är en del
av Universum.

Min Identitet
på-väg, -
på gott och ont.

Säj, att döden ej
får det sista
ordet..!

Jag skiter i den,
det måste finnas
bättre Älskare...!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 21:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt skaldat
2013-05-06

    ej medlem längre
"Blå andar närmas då
jag sluter ögonen."
Sen fortsätter dikten på samma höga nivå!
Imponerande!

2013-05-03

  Tarantaran
Fint!.. Fast jag ser döden
som en befrielse, du
förlänger plågan..varannan
dags fasta..: dö - födas - dö
- födas..i några år; döden
får nog vänta länge på lilla
dig!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf