Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast, jag är rätt desillusionerad, nu, vad gäller ALLAS väl. Näringskedjan talar ett annat språk!


Vilja väl


Små blommor vänslas
i mitt minne....
Blev du sviken -
- någonsin?

Eller när du Tillit
till den stora Turen,
att just DU hör
till De Utvalda?

Många torde ställa
sig själva dessa
frågor någon gång.
Kan de lita på Någon?

Mången verkar vara
tvivlande; då lyser
ångest igenom i
flackande ögon.

Kristna såväl som
kommunister tror
på ett grymt
världssystem.-

De har en förmäten
syndabocksmoral.
Deras mänskosyn
är sadistisk!

Tror vi måste bli
försiktigare och
vara mer rädda
om varandra!

Som människor
har vi ett stort
ansvar i den Natur,
som upphöjt oss.

Vi bör besinna att
vi är för mycket
av råbarkade
köttätare!

Nu, har jag sovit.
Och, sömnen har
strukit mild salva
över min själ.

Det är inte fel
att vilja alla
väl! Lätta på din
ilska och anspänning.

Tror inte på
Domedagsprofeter.
De är galningar, som
behöver medicin!











Fri vers av Marianne Räf
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-03 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf