Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det enkla har du trotsat



den natten drömde jag
om er
ni fostrare ur tiden

utmejslade figurer
mörker där ni står

känner er skugga
mot min hals

något finns kvar av
ängarna och solen
allt annat har ni fördärvat
-gjort obegripligt svårt




Fri vers av Myself
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-02-27 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself