Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det händer

 

det händer ibland

att tiden stannar upp

står stilla

 

det är som orden

som försvinner

men kommer tillbaka

när tiden för dom blir till

 

det är viktigt att stanna upp

när tiden för det är inne

 

barnen tycker tiden går långsamt

ju äldre dom blir växer upp

då kanske dom förstår

dom vuxna

 

dom som säger att tiden

den rusar iväg för varje år

ett nytt läggs till det gamla

 

det händer ibland

att tiden stannar upp

står stilla

 

det gör tiden för att vi

ska kunna stanna upp

en stund i våra liv

tänka efter

vart är vi på väg

 

 

anits 4 maj 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-04 20:30



Bookmark and Share


  ULJO
Tänkvärda rader du bjuder
2013-05-06

  Bibbi VIP
"det är viktigt att stanna upp

när tiden för det är inne"

Visdom på hög nivå.
2013-05-06

  Michaela Dutius
Detta med tid är så fascinerande!
Du fångar det med dina ord!
2013-05-05

    ej medlem längre
Tiden kan också vara en själla!
2013-05-05

  Lars Hedlin
En dikt som får en att tänka lite extra
2013-05-05

  ResenärGenomLivet
Ja, det är så att vi ofta behöver stanna upp...fina rader med tänkvärda ord...
2013-05-04

  aol
bra skaldat och betänkansvärt vännen,
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP