Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen




skärvor i min hand
månen lyser dit du vill
-se ängen lockar




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-02-27 20:57



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta gillar jag,
jag läser frihet, spänning, nyfikenhet
skärvor i min hand - går att läsa på så
många sätt, vilket gör det så bra.
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself