Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GATUPRATARE

det här har varit vänstergator

det här var maranatagator

det här har varit punkrockgator

men nu är det väl bara gator

 

här sitter jag, min vana trogen

men borde ge mig ut i skogen

för handen är ju satt till plogen

 

 

 

jag illustrerar gatubilden

precis så som jag känner till den

ett konstverk från den galne vilden

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP