Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv


Kärleken är som en kameleont.

Leker med nyanser

Skiftar färg



Flammande eldröd,

så ett felaktigt ord

och pyrande aska

där glöden lever.



Lite vardagsgrå

med starka band

som med en blick

ett smalt ögonkast

och tre vackra ord

gör natten till dag



Mellan eld och aska,

ett liv.











Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-05-06 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till ny placering!
2013-05-13

  Fem hjärtan VIP
Grattis till den fina placeringen!
2013-05-13

  Lärling
Färgstrkt! Tycker särskilt om
"Mellan eld och aska,
ett liv"
2013-05-08

  Monika A Mirsch VIP
Grattis till den heta Kärlekskameleonten!
2013-05-08

  Bibbi VIP
"MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!...menade jag.
2013-05-07

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-07

  Linda CH VIP
Mycket fint formulerat!
2013-05-07

    ej medlem längre
Fin dikt! bra beskrivning!
2013-05-07

  ULJO
En fin text med ett berörande djup
2013-05-06

    ej medlem längre
jättefin - applåder..
2013-05-06

  Fem hjärtan VIP
Såå djupsinnigt och träffande! Riktigt bra!
2013-05-06

    ej medlem längre
Du har många färger på din palett- som kan skriva om djupet på ytan- på många skiftande sätt!
2013-05-06

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-05-06

  aol
kan bara hålla med en dikt med ett starkt sant och berörande innehåll.
2013-05-06

    ej medlem längre
"så ett felaktigt ord
och pyrande aska
där glöden lever."
Träffande!
Fint slut!
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP