Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten kärleksdikt till ingen särskild

Trösta mig
Älska mig
Stanna hos mig
Allt du vill ha ska jag skänka till dig
En glittrande stjärna
En tröstande sol
Allt du kan önska blir ditt om du tror

Räck mig din hand
Och jag ska se till
Att drömmarna bär
Du kan nå dit du vill
Inget blir svårt bara vi har varann
Kom nu, min älskade
Kom, ta min hand




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 631 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-07 18:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket vackert och ömt.
Ingrid Trolle
2013-11-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Liten gullig kärlekshymn,men ack så oerfaren.
Mvh Sten Wiking
2013-05-08

    ej medlem längre
fin liten dikt..
2013-05-08

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert och ömt APPLÅD!
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana