Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen

Idag är isen randig
i oändliga toner.
Skiftande vitblåa
mörkblå nästan tinade.
Mot stranden under en tunn hinna
kan jag nästan känna vattnet klucka mot strand.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-07 21:29



Bookmark and Share


  HelenaW
Våren, det är våren.. Underbart.
2013-05-12

  anits VIP
En vacker bild förmedlar du
i denna fina dikt
2013-05-12

  Anya VIP
Vacker bild av det som smälta ska.
2013-05-09

  Nina.H
Äntligen..smälter det! Fint!
2013-05-08

  Linda CH VIP
Känner en förväntan. Snart så hoppas jag att du får höra vågorna klucka. Fint!
2013-05-08

  Lars Hedlin
Fin bild uppstår:)
2013-05-08

    ej medlem längre
härliga bilder växer fram ur din text..
2013-05-07

    ej medlem längre
Skön ordbild.
2013-05-07

  Ninananonia VIP
:) vackert
2013-05-07

    ej medlem längre
Så fin naturbild du ger oss...hoppfull och vacker.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP