Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄRKLIGT MÖTE

skatt och fattigdom

satt på samma bänk

samma internet

men inte samma länk

ändå tätt inpå

inte skygg ändå

storstadshjärtat stort

småstadshjärtan små

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     9/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-09 15:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP