Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnet kan kanske inte dö....


Från en gammal tid



Långt skulle vi
fara, - länge skulle
färden gå.
Tiden strömmade
igenom oss, vi
blev äldre; dock
förvånades vi över
att vi var oss så
lika, - som då, -
- när vi gav oss av.
Som odödlig kärlek,
som verkar i
förgängligt kött.
Hjärtan åldras, men
känslan är evig.









Fri vers av Marianne Räf
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-12 11:25



Bookmark and Share


  ULJO
Fina reflektioner
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf