Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten

 

Mellan raderna

skimrar känslor

starka som urberg

 

Orden är grunden

de stadigt vilar på




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-05-15 12:10



Bookmark and Share


  träsnidaren
Din text är stark som urberg. Ljuvligt.
2013-09-25

    ej medlem längre
Mm visst är det väl så, bra skaldat.
2013-08-28

    maija tuori

Om man kan läsa dikten även mellan raderna då är man lyckats ,att nå läsaren .
2013-06-06

  Mow Dean
tycker om det raka och enkla som du lyckas med så bra.
2013-05-21

  Siggesdotter
Starkt, sant och perfekt fångat :-)
2013-05-20

  Ninananonia VIP
Visst ... :) vist
2013-05-16

  Chawa VIP
Mm, det var fint!
2013-05-16

    ej medlem längre
Visdomsord och så vackra
2013-05-16

    ej medlem längre
Vackert beskrivet!
2013-05-16

    Birgersdotter VIP
Det är där mellan raderna det står att läsa....
2013-05-15

  aol
så vackert sant formulerat,
2013-05-15

    ej medlem längre
Vackra ord som ger vackra känslor att läsa.
2013-05-15

  Anya VIP
Jaa visst är det så. En skicklig text säger mycket mellan raderna.
2013-05-15

  Eva Helene VIP
Betryggande detta. Väl och vackert formulerar du.
2013-05-15

  Nina.H
Härligt skrivet om dessa
tomma mellanrum som
säger mer än orden!
Applåder!!
2013-05-15

  Lars Hedlin
Starkt i känslan!
2013-05-15

  Ulf D VIP
Intressant att läsa en dikt som också mellan raderna refererar till en annan dikt som vi i fantasin själva får fantisera fram. Att denna osynliga dikt påverkade och gjorde att vi får läsa den här ger en ledtråd till att det är minst sagt väl förankrade ord som finns att finna i den osynliga.
Urberg, har börjar tankarna då på de olika bergarter detta kan bestå av och att här där vi lever finns det stabila bergarter med skimrande mineral som muskovit och biotit, men det är inte det texten handlar om utan en betraktelse av orden som kommer utan tvivel och osäkerhet rakt ner till läsaren. Om den had ehaft en annan titel kanske tankarna hade kring denna betraktelse av en betraktelse blivit annorlunda. Kanske är det en beskrivning jag läser?
2013-05-15

    ADI Nehlin
vacker..tyckte om
2013-05-15

  Bo Himmelsbåge
Jaa ... ett fast fundament är grunden för all känslokommunikation ... fint formulerat ...!
2013-05-15

  walborg
När orden har känslomässig täckning vet man var man har den andra.
2013-05-15

    ej medlem längre
Utan könslor vore vi bara döda varelser.
2013-05-15

  surface to air
Åh jag faller för din text känner jag! Väldigt vackert skrivet
2013-05-15

    ej medlem längre

Kärlekens fundament ..
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP