Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart tystnar fåglarna...

Snart tystnar fåglarna
söker sig till ro.
Under skyddande vingar
genom stjärnklara nätter.
Tills lekfulla solstrålar
väcker morgonens ljud.
Då stämmer fåglarna in i
glädjens morgonljusserenad.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-05-12 17:25



Bookmark and Share


  alldamageinside
Vackra rader.
2013-05-14

  © anakreon VIP
Här sjunger de nästan dygnet runt just nu!
försommaren är en förtrollande tid.
Calle
2013-05-14

  walborg
Fin poesi
2013-05-14

  anits VIP
Vackra rader
2013-05-13

  Anya VIP
Vacker om kvällning, natt och morgon.
2013-05-13

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-05-12

  Ninananonia VIP
Vackra serenader...
2013-05-12

  Lars Hedlin
Så fint
2013-05-12

    ej medlem längre
Vackra mjuka ord.
2013-05-12

    ej medlem längre
De har hackat ganska bra på min talgbollar ser jag! Fast jag saknar deras sång...
2013-05-12

  ResenärGenomLivet
Det är härligt att lyssna till fåglarna...man undrar vad de säger...:-)
2013-05-12

  Linda CH VIP
Som en vacker vaggvisa till fåglarna!
2013-05-12

  HelenaW
Härlig.. Själv sitter jag och lyssnar till dess eftermiddags serenad.. :)
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP