Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärleken


Ljuset

Himlen är mörkare nu, när du inte är här.

Ljuset är blott en strimma kvar av.

Det var ljuset som omslöt dig, det ljuset jag fick bada i ett tag.

Det ljuset som var du och jag.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-14 02:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vemodigt, fint.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten