Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BULLDOZERCLOWNER

man ska hållas på helspänn

får aldrig koppla av

man ska piskas och gisslas

som vore man en slav

och man njuter av det

som när bundy blev stekt

det finns inget blodfyllt

allt måste bli blekt

 

 

 

 

man ska jagas och hetsas

från morgon och till kväll

man ska psykas och pressas

tills livet blir en cell

en sadistisk komplott

av ett oanat mått

ingen lyssnar när du vill

beklaga din lott

 

 

 

 

det är du som har fel och

de andra har rätt

det är du som är svår

med ditt konstiga sätt

alla ska köra över dig

med sina skratt

som små clowner med bulldozers

dag eller natt

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-14 19:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat
2013-05-17

  Måna N. Berger
Ja, jag instämmer, en otäckt bra bild av dessa jobbiga clowner som vill platta till och släta ut allt. De är överallt, de små kräken!
2013-05-15

  Stefan Albrektsson
Vilken perfekt bild Larz, med dessa obehagliga clowner som bara kör över allt med sina bulldozers - äckligt målade flin och rostande gula maskiner.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP