Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aase Berg - en person jag verkligen avskyr - hävdar att det inte funkar att skriva poesi på rim i den tid vi nu lever i. Det är HON som är dysfunktionell!


BESSERWISSER-BERG

inget kan försätta

aase berg

aase anger takt och ton

och färg

hon är en gigant

du är en dvärg

så stick inte upp

mot aase berg

 

 

 

 

 

aase berg

har tolkningsmonopol

och en tunga gjord

av slipad stål

aase svänger spöt -

simsalabim!

ingen skriver längre

dikt på rim

 

 

 

 

 

besserwisser-berg

i ur och skur

sätter trenden för

vår finkultur

vem törs kritisera

en elit

fast de hela tiden

pratar skit?

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     13/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 16:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Man ska bara
fortsätta skriva..
och över henne
så hon tystnar ;)
2013-05-16

  snej
Gillar verkligen din stil som känna så enkel men ändå klassisk tidlös!
2013-05-15

    ej medlem längre
Det var väldigt så omodern man måtte vara enligt henne, klart det funkar att skriva poesi på rim nu likaväl som tidigare.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP