Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkärlek

Jag älskar dig som en sommarvind
En svalkande bris som smeker din kind
Kluckande vågor mot ödelagd strand
Barfotanätter hand i hand

Lockande, lekande flyger ditt hår
Stjärnorna viskar att natten är vår
Doftande färger i solnedgång
Jag hoppas jag skänkt dig min vackraste sång

Stanna hos mig
Du är den jag behöver
När luften blir kylig
Och sommarn är över




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 503 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-05-16 09:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vacker poesi! Helt i min smak.
2014-04-07

    ej medlem längre
Mycket bra..
2013-05-22

    Loffe
På rimmade dikter har jag nog fått dille,
jag fårmått att rimma allt - om andra så ville.
Omdömen att skalda, det är ingen möda,
om man öppnar sitt sinne och låter orden flöda.

Vackert diktat av dig, du versens delegat,
som skriver med redbart men förlegat format.
De som av rimvers känner de kan kvävas,
har inte förstått vilket ordförråd som krävas.

Tack för läsningen.

// Loffe

2013-05-22

  Cornelia Dahlroth
Åh, så himla vackert!
2013-05-18

  Lars Hedlin
Mmmm mycket vackert APPLÅD!
2013-05-17

  Ewelina Mann
älskar denna dikt, läst om och om igen, känns varm och hoppfull och träffar min själ. Du skriver otroligt bra!
2013-05-16

    ej medlem längre
underbara vackra rim.
2013-05-16

    ej medlem längre
fint om sommarkärleken...
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana