Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor och sånt


Känns som om

Det känns som om jag lever fast jag är död

Det känns som om jag andas fast jag sjunker.

Det känns som om jag går men min tid har stannat.

Det känns som jag finns i dina tankar fast jag vet att du glömt mig för längesedan.




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-16 23:24



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Du berör mig själ, jätte vackert.
2013-05-21

    ej medlem längre

Ärligt och Berörande
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen