Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vandringen

 

jag vill vandra

till en plats

där Du finns

tar min hand

 

livet är så kort

 det gäller att ta vara

på alla stunder

allt det vackra

som finns runt oss

 

inte vänta till morgondagen

då allt kan vara försent

det är så jag känner

just nu i denna stund

 

när jag är på väg

för att ta farväl

av en av mina allra bästa vänner

genom livet och åren

 

 

anits 17 maj 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-17 12:01



Bookmark and Share


  Maria T
Fina känslor
du förmedlar
2013-05-25

  Anya VIP
Vackert till en nära vän!
2013-05-21

  ULJO
Fint skaldat
2013-05-19

  Eva Helene VIP
Kloka berörande ord.
2013-05-18

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-05-17

  Lars Hedlin
JA känns igen...bra skaldat!
2013-05-17

    Yarissa
Känner igen! kram
2013-05-17

  ResenärGenomLivet
Så är livets vandring...du beskriver det så vackert...lev nu...
2013-05-17

    ej medlem längre
Weap tears, weap...
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP