Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRAKSÅDDSSKÖRD

 

visst krisar klimatet

det är tolv komma sju

det borde bli varmt

det är ju försommar nu

en envis förkylning

ska bekämpas med glass

så trist att min drömmånad

har blivit så kass

 

 

ett i-landsproblem

det kan man tycka förstås

men skapelsens ordning

eroderas av oss

man har detta kortsiktiga

vinstperspektiv

ett synsätt fientligt

mot ett sunt, sansat liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/5 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-19 08:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Verkligen sant!
2013-05-22

  anits VIP
Bra skaldat om den sena våren
2013-05-20

  Moa Paulsson
kärnfullt, snyggt!
2013-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En bra beskrivning av den uteblivna vårmånaden maj, som är den bästa jag annars vet!
Elisabeth
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP