Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET TJÄNAR INGET TILL ATT SLÅSS

på spaning efter tid som flytt

en känsla griper tag på nytt

och tunga vingslag känns och hörs

när hjärtesträngarna berörs

av vankelmodig vemodssång

med text om hur det var en gång

den sången är så smäktande

att jag ger upp mitt fäktande

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-19 19:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tydligen har INGEN fattat vad denna text handlar om.
2013-05-24

    ej medlem längre
Härligt flyt i moll.
2013-05-24

  Mona Nordkvist VIP
Bra text!
2013-05-24

    ej medlem längre
Det är rätt! Men åsikter måste vi alla ha.

Bra skrivet.
2013-05-24

  © anakreon VIP
Att du skulle ge upp?
Det är väl mer poesi
än verklighet?
Calle
2013-05-24

  Rozsi.kovacs

fantastiskt bra lars
2013-05-24

  mare VIP
Bra!
2013-05-22

  anits VIP
En mycket fin dikt
gillas mycket
2013-05-20

  Mats Henricson
En fin dikt som andas frid och lugn.....
2013-05-19

  Densen VIP
Riktigt bra! En melodi i texten jag gillar;)Konkret, målande, som en dusch i kallvatten, man vaknar till... å det positiva då:)))
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP