Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

ohyggligt väder ikväll

regnet öser ner i byar

en vandrare springer i strävan

för att komma under tak

underliga leende tankar

ett upplyst fönster till ett varmt cafe

fallgropar, snaror, fällor, där står hon

och vill fika...




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-21 12:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP