Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en hemlig kärlek.


Inte nog!



Små tomtesteg
i nattlig timma.
Jag är på väg,
se ljusen glimma!

Runkvalsen går
genom länderna.
Noggrant jag tvår
båda händerna!

Kärleken tog
en glödgad sekund;
Och, all sorg drog -
- denna lilla stund!

Stank av parfym
i hela bussen.
Minns, - som en Syn -
den sista pussen!

Klockor klämtar.
Manna faller ner.
Ändå - väntar
jag på att få mer!

Sen, har jag märkt
att konstiga ting
har mot mig värkt -
och dansat Omkring.

Kan jag nå´t få
för allt bistert knog?!
Utan DIG, -- så
får jag inte nog!











Fri vers av Marianne Räf
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-20 05:22



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleksdikt med humor och värme
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf