Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rumi.. och litet italienska


solo tu ( senryu )


insieme a te




l´universo noi - io,




mai più sola



*********



" bara du "



med dig



universum vi - jag,



aldrig mer ensam






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-21 18:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2013-05-21

  Yrre VIP
Underbar!
2013-05-21

  Federico Romano
Ottimo Taran!
2013-05-21

  Bo Himmelsbåge
Underbar blomma ...! Kaprifol ...?

Jaa ... med varandra är vi aldrig mera ensamma ...! Härligt ...!

kram
2013-05-21

  Lars Hedlin
abbraccio ;) VAckert skaldat!
2013-05-21

  Marianne Räf
Tycker det låter enormt bra
att aldrig mer vara ensam!
Kan det bli så - eller är det
bara en vacker dröm?
2013-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran