Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ni som i slutet av -60 tog er opp...Ni som nu med alla medel skyddar er topp" (PF Commando)


FÖRESTÄLLNING

de tiger ihjäl dig när du tar dig ton

om du inte är rätt person

hos denna pluton

gäller exekution

och här gives ingen pardon

 

 

 

en föreställning

i fosterställning

det handlar mycket

om vedergällning

en konstutställning

om att ta ställning

en grundinställning

som byggnadsställning

 

 

 

förtryckta i går

är förtryckare nu

man klättrade och kom sig upp

man utövar makten

man tillskansat sig

i samband med sin lilla kupp

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    21/5 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-21 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP