Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Så kom den sommaren

 

pingsthelgen

kom med sol och värme

 

plötsligt vävdes grönskan

i björk och hägg

 

utsikten mot affär och

pizzeria försvann

 

häggen knoppades en dag

för att nästa dag stå i full blom

 

gräset har klippts för första gången

så sommaren kom med stor fart

 

min altan är nu städad

lusten till det kom med solen och värmen

 

tagetesen lyser upp i gult

och orange

 

idag njöt jag av en skön stund

med kaffe och en hembakad bulle

 

staren glänste i sin vackra fjäderdräkt

där den letade mask i den nyklippta

gräsmattan

 

en ljuvlig tid är här

trots allt pollen den för med sig

 

det finns mediciner som lindrar

så pollensäsongen ska inte hindra

mig från att njuta tiden som nu

är här

 

 

anits 22 maj 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-22 00:10



Bookmark and Share


  Piann VIP
Du skriver så vackert
om den fina tid vi har
framför oss.
2013-05-28

  Maria T
Många sköna stunder
framöver
Alltid vackra bilder
2013-05-25

  ULJO
Applåd för denna fina text
2013-05-24

  ResenärGenomLivet
Ja, så kom den...ljuvliga sommaren...fint skrivet...
2013-05-24

    ej medlem längre
Vackra ord om den tid som har börjat och som för de flesta gör det lättare att leva!
2013-05-23

    ej medlem längre
Fint berättat! Här börjar det grönska gräset å björkens blad syns lite nu!
2013-05-22

  Bibbi VIP
Gillar!
2013-05-22

  Eva Helene VIP
Du skriver så fint och målande så jag ser allt så väl framför mig. Härligt!
2013-05-22

    ej medlem längre
så vackert!!!
2013-05-22

  Lars Hedlin
Mycket fint APPLÅD!
2013-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag undrar bara: Var är värmen???
2013-05-22

  Tarantaran
Det är så mycket
fint med sommaren..
och litet plågor.. dem
sväljer man som kameler :)
bara man får ha sommaren
kvar med blommor, grönt
och värme..säger man
innan man börjar tycka
att det är väl varmt..
och torrt..och kvavt..
fint skrivet!
2013-05-22

  aol
vackert skriftat,
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP