Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar är blå

Vissa dagar är blå
ljuvligt förväntansfulla.
Fyllda med löften
och knoppande sanningar.
Vinden vet precis
hur den ska få själen att sjunga.
Lavendelblå toner
gjorda för den som kan höra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-22 16:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin..
2013-05-31

  Sunlight
Härlig poesi...
2013-05-29

  Lena Själsöga Keijser
blå safirandnings
skönhet
2013-05-27

  ResenärGenomLivet
Härliga toner...
2013-05-24

  Max Poisé VIP
Doftande! Är en underbar beskrivning av din text!
2013-05-22

  Linda CH VIP
En underbart lavendeldoftande dikt!
2013-05-22

    ej medlem längre
Vackra blå toner i dina ord.
2013-05-22

    ej medlem längre
Fint skaldat å vinden får sin plats!
2013-05-22

    ej medlem längre
Eller hur,, precis som idag - en ljuvlig dag och en underbar text. Man blir glad..
2013-05-22

    Dan Myrbeck
Vacker poesi!
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP