Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAGNIFIK KONST

 

i dig bär du hav och himmel

violett och karmosin

i dig bär du tusen sånger

du är starkare än vin

doft av smultron och konvaljer

allt det vackra livet ger

pantersprång, flamingovingar

jag ser mer än andra ser

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-22 18:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert
2013-05-23

  anits VIP
Mycket vackert och berörande skaldat
2013-05-22

  Arne Ugglemosse
bra med pantersprången och flamingovingarna där
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP