Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittegods

Vi
gamla, övergivna, försvunna, borttappade, obrukade
känns avsaknaden?

Vi
samlade på högar, i en dammig hylla nånstans
lyft upp oss!

Vi
inte helt perfekta, felfria, nya eller fräscha
men staplade tillsammans…

Vi
kantstötta, slitna, ojämna, härjade och nötta
hör till någon.




Fri vers (Fri form) av skuggflamma
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-24 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggflamma
skuggflamma