Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tygkassen






nakna axlar





en rygg killbröst linjer och former dom är sagor
och regnet ångar bort från huden spänns mellan särade läppar och en beslutsam blick det skakar från hjärtat ka boom


ka boom


ka boom

och det blir ringar i vattenpölen stadiga fötter i balettskor hukar tar sats







och betongmuren står där och jag
ser ut därifrån med armarna ut välkomnar åskan
skriker ut

ut


ut





och så fotstegen och ett färgglatt paraply en tygpåse och du ser upp

lite frågar
och småler jag

stirrar


du
skrattar säger hej

jag
säger också hej




är världen fin därifrån frågar du jag
svarar jo

inte kall då

inte när jag lever

och det gör du ja

det gör jag










hur länge ska du stå där

vet inte är du
klar nu vill du
gå nu

och tystnaden
förutom dropparna mot asfalten och så
dina skor


du vänta


sa jag klättrar ner tar upp den blöta tröjan frågar ska du samma väg som jag jag ska dit
pekar
du
nickar säger kom då


bara kom då




Fri vers (Fri form) av otto
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-24 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

otto
otto