Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.sexpistolsexperience.co.uk/shop/images/uploads/lge_mess_badge.jpg


JAG ÄR EN RÖRA

allt det där man måste

det där man inte vill

vilket slöseri med tid

som aldrig kan stå still

allt det man förväntar sig

att jag ska klara av

pundet ska förränta sig

plus alla andra krav

 

 

 

bördorna som staplas

tynger denna rygg

för att jag blir farlig om

jag blir fri och trygg

utvilade människor

blir skarpögda, ser klart

utröttade människor

blir surare än kart

 

 

 

 

alltid plikten framför alt

före att må bra

duktig ska man vara jämt

och någonting att ha

karriär och statusjakt

en livsstil fylld av stress

jag vill göra om min skjorta

spraya: "i' m a mess"

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 07:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Bara va
den du är!
2013-05-26

    ej medlem längre
Stark igenkänning här! Ungefär samma status på min front. Starkt driv som vanligt.
2013-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Jo, när man är död.
Vilket jag helst skulle vara.


2013-05-25

  © anakreon VIP
Kraven minskar en smula när man är pensionär. Men helt fri blir man nog aldrig.
Calle
2013-05-25

  Tellus Fortuna
Visst kan det vara så...
Bra skrivet!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP