Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Lördag morgon 25 maj 2013

 

tänk att få vakna

till fågelkvitter

en sol som lyser

in genom persiennens

springor

 

det är tidig lördag morgon

den sista lördagen

i maj månad

 

en underbar morgon

jag har sovit gott

känner mig utsövd

 

klockan är bara sex

lägger mig en stund till

sen jag varit upp

och dragit upp persiennerna

 

ligger ser ut genom fönstret

lyssnar till fåglarna

njuter av den nya dagen

 

jag måste ha somnat om

vaknar av att radion

har gått i gång

och ring så spelar har börjat

 

anits 25 maj 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-25 23:52



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint och harmoniskt i ord och bild.
2013-05-27

  Bibbi VIP
Doft av harmoni.
2013-05-26

  ResenärGenomLivet
Skönt med en lugn morgonstund...
2013-05-26

  Lars Hedlin
Skönt och rogivande!
2013-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Inte direkt mitt val av radioprogram, men det verkar ändå ha varit en skön lördagsmorgon du fick uppleva.
2013-05-26

    ej medlem längre
Mysigt!
2013-05-26

  ULJO
Vilka fina stämningsbilder du bjuder oss som läsare på
2013-05-26

  Tarantaran
Vilken härlig
morgonkänsla!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP