Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Only you and I


Jag vill dansa den där sensuella dansen med Dej

Bara Du och jag

I stearinljusets flämtande låga.

I den där klänningen, Du vet.

och de där skorna,

dom höga.

Bara Du och jag


Nu





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-26 14:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-05-29

  Mona Nordkvist VIP
Härlig dans.
2013-05-29

  Fem hjärtan VIP
Bokmärker!
2013-05-28

  Monika A Mirsch VIP
Kärlek i toner - smäktande ...
2013-05-27

  Carina Bendix
Åh, vad härligt det låter. Jag kan se er framför mig när ni sveper förbi, du i din vackra klänning och högklackade skor. Din text ger mig också lust att dansa med den jag älskar!
2013-05-26

  Fem hjärtan VIP
Åhhh...Underbara kärlek..
2013-05-26

  Lars Hedlin
Vackert hett och ömt ;)
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP