Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svältfödd, lycklig ( choka )



jag svältfödd? inte!



fast vackra ord haglar ej



lever ännu jag,



kan nå ytan av saknad



där det kokar mest



men når inte din värme -



var dock lycklig, om



du undrar när jag gett upp;



hade det underbart,



fick svälta, och älska dig,



ånga,dö, tänka på dig!







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 19:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och berörande
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran