Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAGA SIG AV SAGA

självmord kostar mig himlen

det är det inte värt

ändå tycks ett liv i frihet

vara för mycket begärt

självmord kostar mig platsen

Jesus köpt med Sitt blod

och det vore ett snöpligt

slut på en episod

 

 

 

 

mord som mord, säger lagen

mod är inte att fly

åter gryr arbetsdagen

trist men ändå helt ny

paret pratar om skolan

någon halsar sin juice

karin, kom och säg: "mig kan

du få gråta ut hos"

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-27 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP