Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravningsdikt (skymning)

I kvällens skymningsljus

vandrade du bort

till andra sidan

där vågorna rofyllt kluckar

mot solkysst strand

och friden läker

din trasiga själ




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-28 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det. Precis så är det.

Klockrent, som av silverklockor
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP