Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ROCK AGAINST RACISM!


BEKÄMPAR

jag tänker inte kompromissa

hålla tyst för husfridens skull

jag vill blomma, inte vissna

jag är inte bill eller bull

inga eufemismer gäller

jag vill alltid gå rakt på sak

struntar i om andra gnäller

jag vill stå upp och vara rak

 

 

 

jag tänker inte acceptera

vända andra kinden till

räkna med att jag protesterar

när och hur och var jag vill

yttrandefriheten gäller

faktiskt även folk som jag

det är därför som jag ställer

till med detta "bråk" i dag

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      31/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 813 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-31 16:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Go Larz! ;)
2013-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Tusen tack för suverän kommentar!

2013-05-31

  Edgar Allan Ågren
Rätt och riktigt
skulle känna självförakt om jag gick runt och kompromissade.
Och att handla bortom sin vilja
det är ju en form av prostitution


2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP