Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vimmerby 1988.


Under Uppsikt



Skulle vilja ta
mig ton,
här i behandlings-
-baracken!
Men all
aggression
vittrar
inombords,
stängs in
i sig själv
som fruset vatten.

Vill vara varsomhelst -
utom här,
men sitter fast
som i
ett skruvstäds grepp.
Undrar om jag någonsin blir fri;
De påstår att detta är
mitt sista obrända skepp!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-01 03:09



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Biter sig fast i mig berör utan att förmedla bitterhet. Orden speglar ilsken styrka, tycker jag.
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf