Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är tiden evig?


Rullande år



Åren rullar,
tiden går.
Omätligt djup
gårdag har
beträtts av
våra steg.

Gosskörer sjungit
om stjärnorna,
unga flickor
har kastat ut
girlanger
genom fönstren.

I våtmossan växte
skira blå blommor
och molnen
lät regn över
land och hav, vart
rullande år.











Fri vers av Marianne Räf
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf