Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att sakna något man aldrig haft

kanske är det det vi inte hör, som vi hör mest
som ljudet av sms som aldrig kommer
ett skratt som inte hittar vägen ut
ord som aldrig lämnar din älskades mun
rop som inte kommer då du springer iväg

kanske är det det vi inte ser, som vi ser mest av allt
som att ingen ligger på kudden bredvid oss
och att sängen är alldeles tom
och i korridoren finns inget annat
än papper som blåst omkull
och solen som vägrar lämna sitt gömställe
och de stjärnor som döljs av moln

kanske är det det vi inte känner, som vi känner mest av allt
som frånvaron av en hand i vår
och de kyssar vi aldrig fått
de nätter vi aldrig upplevt
och den glädje som inte finns inom oss




Fri vers av ständigtkaos
Läst 516 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-06-02 00:32



Bookmark and Share


  anathema VIP
Känner igen mig väl i de här raderna, särskilt det sista stycket är väldigt bra. Ofta känns det som att man längtar till och saknar något ogripbart, något man inte ens vet vad det är, men som likväl skapar ett tomrum inombords. Vackert fångat!
2013-10-13

  Novemberrus
så fint skrivet, din text väcker tankar och får ett bokmärke utav mig!
2013-09-08

  Yvonne Eriksdotter
Ååhhh....som ett slag i magen...precis så är det ju...
2013-06-12

  Lavinia Röd
Ja, kanske är det så? Vackert formulerat om ensamhet och längtan.
2013-06-06

  Amanda Lantz
Jättefint skrivet! Berörde verkligen
2013-06-02

    Cerulean
Fint och berörande!
2013-06-02

  Lars Thun (tid. lapema)
En text som berör.
2013-06-02

    ej medlem längre
Underbar!
2013-06-02

  stig wikman
MEN , VADÅ.
Du skriver poesi
som verkligen
berör.
WONDERFUL.
2013-06-02

  wildah
Du satte tummen på spiken!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos