Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänsklig romantik & längtan.


Ses, igen


Han hade sagt att
hennes ögon liknade
småländska violer.

Hon tänker på att
människorna kryllar på Jorden
likt myror i en stor stack.

Samhällen tindrar och
slocknar; Livet går nog
igen överallt i Universum.

Världar svävar omkring,
där folk strävar efter
någonting högre.

Hans ögon hade liknat
exotiska vindruvor.
Men det hade hon inte sagt.

Om hon söker, vet
hon att, de skall
ses, igen!












Fri vers av Marianne Räf
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-02 20:51



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vilken otroligt vacker text!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf