Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom livet...

Genom livet ljuder en melodi
livkraftig stark och förtrollande.
Går på dina marker där du lämnat spår
trygg i visshet- känner jag din energi.
På de platser du älskat andas jag
och ler åt att du funnits och fortfarande berör mig.
Du skänker mig glädje och hopp
och en grundtrygghet som värmer.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-02 23:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar..
2013-06-04

  Linda CH VIP
Vacker hyllning!
2013-06-03

  ResenärGenomLivet
Underbar trygghet...
2013-06-03

    ej medlem längre
väldigt fint..
2013-06-03

  Lars Hedlin
Vackert skrivet!
2013-06-03

    ej medlem längre
En underbar text!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP