Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR BARNDOMSMINNENS SKULL

ska vi gå ut på ängarna

för barndomsminnens skull?

slå tre ackord på strängarna

för tonårsminnens skull?

en utflykt till en mystisk plats

för barndomsminnens skull

utsätta oss för en strapats

och glömma gods och gull

 

 

 

 

 

hon var apache och jag var kär

det var "high chaparral"

men hon berörde mitt begär

och flickor blev mitt fall

så låt oss minnas hur det var

för barndomsminnens skull

den tid som föregick de år

då allting slogs omkull

 

 

 

 

du undrar vad det tjänar till

du är så rationell

jag gör det här för att jag vill

tillbaka med en smäll

tillbaka till bekymmerslöst

och inga hårda krav

innan min själ blev sönderklöst

och drömmen lagd i grav

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     3/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-06-03 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP