Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The chase is better than the catch" (Motörhead)


JAKTEN CONTRA INFÅNGANDET

Ska du bara försvinna ur mitt liv nu, när du satt stenen i rullning?

Tänker på en sinnessjuk släktings uttalande apropå att jag undvikit honom på stan: "Så gör man inte!" Som om jag fortfarande vore fyra!!!

Men nu drar du i väg. För så gör man. På järnvägsstationer.

 

LARZ GUSTAFSSON   5/6 2013




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-06-05 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP