Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte många gratistidningar är något att ha ELLER överlever någon längre tid.


ARRAGONES

här kommer redaktören

med hovet sitt

den proffsige charmören

i citys mitt

och den som inte platsar

i jetsetet

blir hånad och föraktad

av nummer ett

och knähundar som stryker

runtomkring

de jobbar kanske på hans

skittidning

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP