Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ICKE

 

mannen med reptilblicken

vad ville han?

kände han sig hotad av

en äldre man?

var det bara surdegen

och ormgiftet

allt det där jag nästan varje

dag har sett?

var det bara inbillning?

sånt har ju hänt

var han någon som

den gamle ormen sänt?

borde väl ha frågat

det blev inte av

det är svårt att vara lugn

på stormigt hav

eller på lokalbussen

på väg mot stan

härdad tycks jag aldrig bli

fast jag är van

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP