Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTAGONISTER

Min ärlighet ska vara så brutal att den misshandlar er psykiskt. Efteråt ska ni vara emotionellt störda. Omskakade - OCH störda.

Vissa av er förtjänar inte bättre. Det handlar om att konfronteras med det man försöker fly från. Det man försöker sminka eller spraya eller skratta bort.  Få det nedkört i halsen så att man spyr.

Höga tankar om mig själv? Knappast. Det där har jag redan redogjort för på annan plats. Sök reda på det. Har du ett genuint intresse ids du. I annat fall - skit på dig!

En elakkulturgrindvaktshora försökte torpedera min ambitionsnivå. Det misslyckades. I' m back in full attack. Back in black.

Ärlighet är ett hot. Somliga måste leva under hot för att inse allvaret och för att de tillkämpade hånflinen ska stelna i deras varanplyten.

 

LARZ GUSTAFSSON   7/6 2013




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2013-06-08 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP