Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄTTERNA

Just nu ser jag fram emot avslappnad sömn. Spännande att se vad jag kommer att drömma om i natt.

Natten till i dag drömde jag att jag flög till USA med min hustru och min son. Fascinerande dröm. Klara, tydliga bilder förblir i hjärnan.

Ingen målmedvetenhet i världen kan framalstra drömmar. Det undermedvetna arbetar liksom som det vill. Ungefär som vinden blåser. And wild is the wind...

Ett sätt att resa. Uppleva, Jag följer bara med. Så fungerar det.

Lågbudget. Kostnadsfritt till och med.

 

LARZ GUSTAFSSON 7/6 2013




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-08 05:32



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Hoppas att sömnen var god och drömmarna också. Och ja, sannerligen: wild is the wind (tänker på Jesu samtal med Nikodemus). Slutet är perfekt - drömmar är verkligen ett fantastiskt sätt att resa.
2013-06-08

  Juliuz Caesar
ja drömmar kan vara fantastiska
ibland bättre än verkligheten
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP