Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamanter

Dina fingrar är som diamanter mot min hud
Vackra men vassa
Farligt frestande
Lämnar mig alltid med en önskan efter mer

Diamanter
Som blänker i solljuset
Eller speglar sig i månens glans
Så känns dina ord
I ögonblicket som de lämnar din mun

Och som en diamant
Är du lika vacker
Som du är vass
Du blänker och du glittrar
Och du själ enkelt månens glans

Som en oslipad diamant
Med kanter som aldrig kommer sluta rivas
Och en skimrande yta
Som aldrig kommer sluta att förföra
Fångar du mig i ditt spektrum
Om
Och om
Igen




Fri vers av ständigtkaos
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-09 00:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker men tveeggad kärlek du beskiver så fint!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos